PMYO Medya ve İletişim Programı

Haberlerde Görsel Kullanımı Etkinliği Düzenlendi

04/01/2022 21:00:50 - 04/01/2022 21:00:50 - 764 Okunma

Üniversitemiz Medya İletişim Kulübü tarafından düzenlenen etkinlik 09 Mayıs Cumartesi günü zoom üzerinden gerçekleştirildi. Etkinliğe Anadolu Ajansı Fotoğraf Haberleri Editör Yardımcısı Erhan Sevenler konuk olarak katıldı.

Etkinlik Medya İletişim Kulubü danışmanı Öğr. Gör. Onur Günaydın’ın modetarlüğünde gerçekleşti. Programa Pınarhisar Meslek Yüksekokulu öğretim görevlileri Öğr. Gör. Mehmet Sali ve Öğr Gör. Kadir Metin Akbaş, AA Kırklareli Muhabiri Ufut Ertop veçok sayıda öğrenci katıldı. Erhan sevenler konuşmasına fotoğraf tarihini anlatarak başladı. Ardından haberlerde fotoğraf kullanımı ve haber fotoğrafçılığının tarihsel gelişimi hakkında bilgi verdikten sonra fotomuhabirliğin tarihsel süreçteki seyrinden bahsetti. Fotomuhabirliğin tanımı yaptıktan sonra Marmara Depremi, Mavi Marmara, Mısır İç Karışıklığı, Libya İç Karışıklığı ve Suriye iç savaşındaki kendi tecrübeleri ve çalışmaları üzerinden örnekler verdi. Etkinlik soru cevap bölümünün ardından sona erdi.

dış habercilik online konferans fotomuhabirlik medya iletişim kulübü

Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.